Laman Web Palestine-info Digodam Lagi!

London, Jumaat, 28/1/2005 – Rejim Israel dan juga konco-konconya terus melakukan makar mereka terhadap usaha-usaha mrni pembebasan Palestin dengan apa cara sekali pun. Sehingga hari ini, laman web Palestine-info yang membekalkan beita-berita terkini berkaitan isu Palestin dari kaca mata umat Islam telah digodam oleh pakar-pakar komputer Zionis.

Read moreLaman Web Palestine-info Digodam Lagi!

19 Rakyat Israel Bunuh Diri


Isnin, 17/1/2005 – Sumber-sumber Israel yang mengikuti perkembangan kes-kes bunuh diri menyatakan bahawa 9 rakyat Israel yang mana salah seorang daripadanya adalah tentera telah melakukan bunuh diri dalam kejadian terakhir. Sementara itu kejadian bunuh diri 10 orang yang lain berlaku sebelumnya. Sumber yang sama mencatatkan 32 orang Israel mengalami kematian tidak normal.

Read more19 Rakyat Israel Bunuh Diri

Israel mengganas lagi

Gaza, Rabu, 12/1/2005 – Tidak sampai pun seminggu Mahmoud Abbas dinobatkan sebagai presiden PA, Israel telah menunjukkan belangnya dengan melancarkan serangan ke atas bandar Gaza dan terutamanya di bahagian selatan bandar tersebut. Serangan ini dilancarkan selepas Sharon menghubungi Abbas semalam untuk meneruskan perjanjian damai bersama Rejim Zionis Israel dengan pihak PA.

Read moreIsrael mengganas lagi