Yes Sir ! – Tauladan Arafat yang dipekakkan

Sudah terang lagikan bersuluh, hanya itu sahaja dapat di simpulkan pada situasi pemimpin Fatah ini. Tauladan demi tauladan di persembahkan kepada mereka, natijah? telah ditunjukkan pabila membiarkan leher dan hidung mereka diikat dengan rantai Zionis tapi bagaikan orang mabuk todi, kepala masih mengangguk YeS, Sir !! dengan puak rejim Zionis ini. Mengapa ??? Maszlee Malik menyeludup menyuluh jawapan …

Read moreYes Sir ! – Tauladan Arafat yang dipekakkan

Ilmu di tuntut di mana sahaja

Kelas mereka baru sahaja dirobohkan oleh rejim Zionis tapi semangat mereka tidak dapat dirobohkan. Mereka tetap kepingin untuk menuntut ilmu biarkan kelas tidak berdinding dan tidak beratap. Gambar ini di ambil di sekolah Arkam di bandar Gaza

Kemaluan saya dipukul …

“Kali pertama saya ditangkap adalah pada tahun 1983. Algojo yang menyiksa saya telah memukul kemaluan saya menggunakan belantan getah yang telah menyebabkan saya menderita kesakitan yang teramat sangat. Kali kedua saya ditahan pula, saya telah diletakkan di dalam sebuah sel yang kecil dan amat sejuk.
Ini hanya secebis pengalaman dari bekas tahanan rakyat Palestin yang merupakan saudara kita. Mungkin kita tidak biasa mendengar bagaimana Zionis melayan tahanan Palestin. Maszlee Malik secara esklusif membawa untuk anda semua.

Read moreKemaluan saya dipukul …

Robohkan Masjid Aqsa !

Mungkin telinga kita saban hari mendengar berita Masjid Aqsa ingin dirobohkan dan yang hairannya masjid tersebut masih lagi teguh berdiri. Lalu kita akan membuat konklusi bahawa Yahudi hanya mengertak sahaja atau sengaja ingin publisiti murahan seperti kebanyakan artis? Malaysia agar nama terus segar dan harum. Tapi adakah Yahudi main2 atau benar tersemat di hati mereka masjid Aqsa wajid di robohkan ??? Maszlee Malik membongkar ….

Read moreRobohkan Masjid Aqsa !