Penggalian di bawah kota Baitul Maqdis : Satu pendedahan

Usaha rejim Zionis untuk merobohkan masjid al-Aqsa dan juga mengYahudikan Baitul Maqdis adalah serius. Usaha siang dan malam mereka amat memalukan umat Islam sedunia yang hanya memandang sepi terhadap apa yang telah berlaku, apa yang berlaku kini dan apa yang bakal berlaku terhadap kota suci Baitul Maqdis dan juga kiblat pertama mereka, iaitu Masjid al-Aqsa.

Read morePenggalian di bawah kota Baitul Maqdis : Satu pendedahan

Shaul Mofaz : Wajah Sebenar Zionis

Selasa , 27/12/2005 – Pada tanggal 28 mac 2006 ini,air mata rakyat palestin mungkin menitis tanpa henti kerana sejarah penderitaan dijangka terus berpanjangan.pada hari itu,warga yahudi akan keluar mengundi memilih ketua baru dalam pilihan raya umum selepas perdana menteri,Ariel Sharon keluar parti likud dan membentuk parti kadima untuk mencari penggal pemerintahan yang baru

Read moreShaul Mofaz : Wajah Sebenar Zionis

50% rakyat rejim Zionis menyokong HAMAS!!!

Khamis , 22/12/2005 – Al-Jazeera melaporkan di dalam satu kajian ringkas yang dilakukan oleh pihak media tempatan rejim Zionis (Israel), 50% dari kalangan rakyat entiti haram tersebut bersetuju untuk kerajaan mereka melakukan rundingan damai dengan HAMAS. 47% pula menolak sebarang rundingan dengan pihak HAMAS, manakala yang selebihnya bersikap berkecuali.

Read more50% rakyat rejim Zionis menyokong HAMAS!!!

Fatah dalam krisis ?

Selasa , 20/12/2005 – Bekas pegawai keselamatan Palestinian Authority (PA) menyatakan pada isnin lepas mengakui bahawa Fatah, sebagai parti pemerintah sedang menghadapi krisis.
Radio Palestin di Gaza, al Hurriya memetik Dahlan sebagai berkata bahawa Fatah sedang menghadapi masalah dalaman mengenai konsep demokrasi.

Read moreFatah dalam krisis ?