Terkini : Tanah perkuburan rakyat Palestin pula jadi sasaran rejim Zionis.

Khamis ,15/01/2009 – Tentera udaraIsrael hari ini telah membedil kawasan tanah perkuburan rakyat Palestin di Sheikh Radwan,utara Gaza menyebabkan kemusnahan yang teruk.

Kawasan perkuburan tersebut menempatkan mayat-mayat mangsa serangan Israel di semenanjung Gaza yang terdahulu dan terkini.Menurut saksi, mayat-mayat yang telah disemadikan bergelimpangan di sekitar kawasan akibat kesan letupan bom yang dahsyat.

Sikap kurang ajar penjenayah Israel berterusan dengan rakus memusnahkan sekolah, masjid,kemudahan-kemudahan awam dan temasuk tanah perkuburan.

sumber : http://www.palestine-info.co.uk/en/
penterjemah :  Abu Ukaysah

5 Comments
  1. ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAH,

    Saudara2ku muslim dikasihi, ketahuilah bahawa bumi palestin TIDAK AKAN AMAN sampai kiamat sehinggalah datang ketetapan dari ALLAH S.W.T..

    Ingatlah janji Allah dan RASULULLAH S.A.W!! kita di ambang peperangan menentang yahudi yg besar- PERANG DUNIA KETIGA

    Bumi palestin akan menjadi tempat terbukti benar janji ALLAH- muslim batu,pokok dan sekalian makhluk ALLAH, akan memerangi YAHUDI!

    Bersama2 tingkatkan amal dan kita seru masyarakat kepada islam, mudah2an Allah mengizinkan kita mati syahid di jalan-NYA samada mati semasa berdakwah atau semasa memerangi musuh-musuh ALLAH, mudah2an ALLAH REDHOI kita, amin..

  2. Assalamualaikum.. kepada sahabat seAgamaKU…kita tiada masa untuk menuruti hawa nafsu kita..marilah sama2 kita insaf dan berdoa supaya Allah jadikan kita para mujahidin yg memperjuangan AgamaNya..menentang nafsu dan juga musuh Allah..

Comments are closed.