Categories
Foto/Video/Muzik

Bukti Muhammad Dahlan dari Fatah bersekongkol dengan Israel.

lagi gambar di dalam….

sumber : Maszlee Malek

60 replies on “Bukti Muhammad Dahlan dari Fatah bersekongkol dengan Israel.”

adakah muhamad dahlan pernah di soal yg mengesahkan, dia benar2 bersekongkol dgn musuh kte..
bersangka baiklah sesama kte..
jgn hnya gmbar semate-mate..fitnah di taburkan..
klu benar dye bersekongkol,kte sbg saudaranya harus berdoa smoga dye berubah..
=D tak gitu??

dahlan nie kne potong tgn bersilang ngan kaki…sebab bughah..itu kalo tsabit ngan bughah…tp rsnye die nie musoh Islam….jadik patutnye dipancung kepale….pancung kpale die dahlan nie dulu….

Salam Sejahtera
Betullah ibarat kata pepatah bahawa ” kayu tidak akan tumbang melainkan dengan kayu itu sendiri ” Dalam hal ini tidak mustahil boleh berlaku seandainya perempuan (sex), wang dan kemewahan yang dikejar. Halal haram, dosa pahala saudara sesama islam ke – itu perkara kedua soalnya kenyang. itulah hakikatnya bila iman tiada di dalam dada.

hm….xde keterangan..x bole la wat andaian..
x elok buruk sgka..
anyway, kalo dye mmg btol2 MUNAFIK,
musnahkan je!!!!!

Kita= Teruskan memboikot berkaitan dengan israel…barangan, media, even piring berhantu(ASTRO)…jangan hanya berkata..tapi ACTION….!!!!!!!!!
ayuh kita bangun….SEBARKAN DAN TEGAKKAN ISLAM DALAM PERIBADI SETIAP DARI KITA…

Dahlan…= terasa malu untuk memanggil nama ” muhammad” sebelum namanya…begitu suci nama itu…
Kita berdoa Allah tunjukkan kebenaran dimata muslim..jika, benar…MEMANG PATUT DISEMBELIH!!!

Zionist-ISRAEL = LAKNAT KE ATAS MEREKA….LAKNAT SELAKNATNYA!!!!!!!!!!!!!!

” Jika ada seruan jihad di MALAYSIA…pastikan kitalah orang pertama…sungguh aku seorang perempuan yang punya tulang tidak sekuat kaum lelaki..tapi aku malu untuk mengaku aku seorang rakyat MALAYSIA kerana dimana pejuang-pejuang agama bergelar “LELAKI”… berani aku cabar mereka…dimana kalian?????????????? mengapa begitu pengecut….???
sungguh aku mengalirkan air mata duka….keran sebuah university yang beregelar universiti islam punya amat sedikit bergerak kerana ISLAM….bukan kerana mencari calon….

AKU MALU….WALAU AKU SEORANG PEREMPUAN…itu bukan alasan…..”

BANGKITLAH PEJUANG……

No prescription xanax….

Does xanax make sex better. Xanax norx needed one day fedex overnight delivery. Xanax. Lethal dosage xanax. How long does 1mg of xanax stay in your system….

Buy ambien without a prescription….

Buy ambien online no prescription. Ambien with alcohol. Ambien. Ambien online. Generic ambien. Ambien cr….

Comments are closed.