Sindiket pencurian organ oleh rejim Zionis di pertahankan

Jumaat, 23/04/2010 – Mereka mengatakan bahawa seseorang itu harus selalu bangkit demi cabaran, terutama apabila anda berurusan dengan golongan mereka yang tinggal di tempat Harry. Setelah mendapati diriku ini sebahagian daripada Mossad di masa lalu, saya menjangkakan bahawa pos kecil ini adalah satu lagi sarang jahat Zionis yang jahat yang tidak setia dengan negara-negara yang menyokong mereka, melainkan dengan Israel.

Sewaktu operasi ‘Cast Lead’; Saya merasa sungguh luar biasa apabila mengetahui bahawa ramai golongan yang mengikut kepercayaan Harry pergi ke Israel secara sukarela untuk memperjuangkan IDF menentang pihak yang sangat kecil yang digelar Gaza. Mereka datang dari pelbagai lapisan kehidupan, ada sebahagian dari mereka yang pernah berkhidmat dengan Polis British. Sudah jelas bahawa ramai penduduk di Inggeris yang bekerja untuk Mossad atau bertindak sebagai agen untuk kepentingan Israel.

Sebagaimana yang telah kita lihat di Amerika Syarikat baru-baru ini, AIPAC telah dianggap sebagai agen Israel. Amerika Syarikat, Inggeris dan Kesatuan Eropah bersatu dengan pihak Kristian dan Yahudi Zionis serta beberapa kumpulan pelobi Israel yang kuat. Jelas bahawa dalam jangka masa pilihanraya British, akaun bank mereka akan kehabisan wang sebagaimana mereka menaja hampir setiap calon politik penting dan pada masa yang sama menyuntikkan dana besar untuk kempen mereka. Mereka semua mempunyai nama yang sama iaitu Amerika Teman Israel, Eropah Teman Israel, Teman Konservatif Israel, Teman Sekerja Israel dan Lib Dem teman Israel dan lain-lain lagi yang benar-benar menguasai signifikan politik dunia.

sumber : The Palestine Telegraph
penterjemah :  rohiez